Servetele si undercups

 

Servetele personalizate

Servetelele personalizate sunt produse cu tehnologie de ultima generatie, din cea mai buna hartie din celuloza, extrafina, 18-21 gr/mp, si intr-o gama variata de culori.

Servetelele sunt realizate din hartie in 1, 2 sau 3 straturi, pliate in 4 sau 8, cu gofra continua sau bordura,  si pot fi personalizate de la 1 la 4 culori. Servetelele noastre sunt atestate de laboratorul LAREX, unul dintre cele mai pretentioase laboratoare din Romania.

Dimensiunile desfasurate sunt de asemeni variate: 25x25 cm, 33x33 cm, 33x38 cm si 38x38 cm.

 

Servetele de sub ceasca (undercups)

Undercups-urile sunt servetelele care se pun pe farfurie, sub ceasca, si pot fi de forma patrata, in forma de „floare”, sau pot fi stantate in orice alta forma solicitata de client.

Servetelele patrate, pot avea colturile drepte sau rotunjite, iar dimensiunea standard este de 95 x 95 mm. Suportul folosit este hartie embosata cu rizuri absorbante, in timp ce servetelele stantate in forma de "floare"au diametrul de 93 mm.

Pentru servetelele stantate in orice alta forma, chiar si in forma logo-ului clientului, se va achita sepatat contravaloarea stantei, o singura data la lansarea comenzii.

 

Pe acelasi suport de hartie embosata cu rizuri absorbantetiparim si naproane (fete) de masa personalizate, diferite dimensiuni.