Plicuri hartie si plicuri AWB

 

In oferta noastra, puteti gasi intreaga gama de plicuri pentru corespondenta comerciala si administrativa, plicurile pentru inserare mecanica, pentru expedierea volumelor mari (plicuri cu burduf) si cele pentru protejarea trimiterilor speciale sau fragile (plicuri cu bule de aer). Totodata, personalizam plicuri utilizate in corespondenta de afaceri, in cadrul campaniilor de marketing direct sau plicuri portdocument (AWB) .

 

Plicuri clasice

C4 (229 x 324 mm)             DL (110 x220 mm)                B5 (175 x 250 mm)

B4 (250 x 353 mm)             E4 (280 x 400 mm)             C7 (90 x 140 mm)  

C6 (114 x 162 mm)                C5 (162 x 229 mm)              C6/C5 (114 x 229 mm) 

130 x 190 mm                       60 x 95 mm                         160 x 160 mm

plicuri CD                              plicuri antisoc                      portdocument

 

Inchiderea plicurilor se face prin diferite metode:

* lipire siliconica

* lipire autoadeziva

* lipire gumata

 

Plicuri speciale

 

Plicurile cu deschideri rapide:  sunt concepute pentru a facilita accesul destinatarilor la corespondenta, intr-o maniera eficienta si eleganta.

Plicurile cu perfor:   sunt destinate in special companiilor de servicii postale care presteaza servicii de trimiteri cu confirmare de primire. Formularul de confirmare de primire se poate tipari odata cu tiparirea restului de informatii care apar pe plic. Dupa completarea manuala a formularului de catre factorul postal, la livrarea plicului, confirmarea de primire se poate rupe dupa conturul predefinit existent pe plic.

Plicurile sunt prevazute cu o fereastra speciala, din film negru, 100% opac, cu o suprafata egala cu cea a formularului de confirmare de primire. Rolul acestei ferestre este de a asigura confidentialitatea corespondentei chiar si dupa desprinderea confirmarii de primire.  

Plicurile cu perfor economisesc hartie, timp si costurile legate de manopera de atasare a confirmarilor de primire clasice la plic.

 

Plicurile cu latura mare perforata sunt prevazute cu margini de rupere imediat sub clapa de lipire. Cand se trage de un colt al clapei, aceasta antreneaza dupa sine ruperea controlata pe conturul perforat.

Plicurile cu latura mica perforata sunt prevazute cu margini de rupere, care permit prinderea unui capat al bandei perforate si ruperea pe toata lungimea laturii mici a plicului.

Plicurile cu fir:  se deschid dintr-o singura miscare: se rupe coltul perforat si se trage. Firul de plastic din interior este atasat de coltul perforat si antreneaza taierea intregii laturi mici a plicului.

 

 

Plicurile pentru protectia datelor:  sunt special concepute pentru trimiterile care contin informatii in format digital. Ele sunt realizate din hartie si un film protector special, protejeaza informatia digitala de spionaj in 99% din cazuri, isi pastreaza proprietatile protectoare chiar si dupa utilizari repetate (pana la 3000 de utilizari). Aceste plicuri sunt fabricate din hartie impermeabila si rezistenta la rupere si sunt personalizabile prin tiparire, fiind un suport excelent de advertising
 

Plicurile cu protectie speciala a corespondentei: sunt rezistente la rupere si nu pot fi deschise ilicit.  Sunt 100% opace, impermeabile (datorita foitei protectoare integrate), iar hartia cu grad mare de alb este suportul ideal pentru grafica in policromie. Aceste plicuri sunt disponibile in toate formatele standard.

 

Plicurile portdocument: pentru protectia documentelor de transport sunt foarte des utilizate in coletarie, transport maritim, cargo, transoport feroviar etc. Comercealizam plicuri port document C\4, C5, C6, DL dar si atipice, daca modalitatea dumneavoastra de a securiza documentele de transport nu se potriveste cu produsul oferit putem realiza plicuri port document conform solicitarilor dumneavoastra.

 

Plicurile antisoc cu bule de aer pentru protectia tuturor tipurilor de obiecte impotriva socurilor. Sunt perfecte pentru depozitarea si expedierea obiectelor care necesita atentie.