Mape

 

Mapele de prezentare a companiei trebuie sa se incadreze perfect in identitatea vizuala a acesteia si sa refecte valorile agreate si insusite de companie. Datorita impactului vizual si al prestantei impuse de aceasta, mapa de prezentare este des folosita in cadrul intalnirilor de grup sau restranse, in unele cazuri aceasta indicand statutul companiei pe piata produselor similare.

 

Trecerea de la dosarele plic folosite in alte vremuri la mapele de prezentare a venit ca o necesitatea a imbunatatirii imaginii companiei, mapa fiind practica in arhivarea diverselor documente, oferte, pliante sau alte materiale de promovare.

Mapele se realizeaza din carton de 250 - 300 - 350 gr/mp, mat sau lucios si pot fi tiparite atat pe o singura fata cat si pe interior. Mapele pot fi plastifiate mat sau lucios, lacuite total sau selectiv, in functie de identitatea fiecarei companii.

Ca optiuni, buzunarul poate fi personalizat, puteti inlocui buzunarul simplu cu unul care are suport pentru carte de vizita, puteti adauga diverse suporturi pentru CD si chiar CD-uri personalizate.

Formatul standard este A4 inchis, A3 deschis.
 
Optional, mapa poate avea un cotor mai gros, si sa intre mai multe coli: in mapele fara cotor intra aproximativ 10 - 20 coli, si 25-30 de coli in mapele cu cotor.