Harti personalizate

 

 

Putem realiza o gama completa de harti personalizate si in foarte multe variante, astfel incat sa putem satisface cat mai exact nevoile dumneavoastra.

Harti de perete

Hartile de perete personalizate sunt cele mai populare si de traditie harti. Ele sunt in mai multe variante de dimensiuni, iar personalizarea se face fie prin inserturi direct in harta, fie prin amplasarea in antet a unui banner personalizat. 

 

Harti pliabile

Hartile pliabile personalizate reprezinta un produs promotional des folosit, putand fi foarte usor manipulate si transportate. Personalizarea consta intr-un insert promotional, sau in localizarea obiectivelor solicitate, sau in simpla personalizare a copertii.

Hartile pliabile pot fi tiparite pe o parte sau pe ambele parti, hartia folosita fiind una foarte rezistenta pentru o folosire cat mai indelungata a hartii.

Harti de buzunar

Hartile de buzunar sunt un produs prin care castigati atat prin simplitatea utilizarii lor fiind o  metoda accesibila de a va face cunoscut. Datorita dimensiunilor reduse (similara cu dimensiunea unui card bancar), incape in orice buzunar, devenind un ajutor indispenabil pentru turisti. 

Hartile de buzunar sunt disponibile in doua formate: A3 si A4, cu sau fara coperta suplimentara. Ele se pot personaliza atat pe coperta cat si in interior.  Personalizarea hartii se poate face prin localizarea anumitor obiective in harta, verso-ul poate fi folosit pentru promovarea imaginii firmei sau institutiei dumneavoastra.

Harti inramate

Hartile inramate reprezinta un element decorativ atractiv. Hartile sunt inramate cu rama de aluminiu si se pot casera pe placa magnetica sau pe placa de burete.  Hartile inramate pot fi scrise cu marker pe baza de apa, ulterior putand fi sterse cu un servetel umed.

Personalizarea hartii se poate face prin: insert promotional, localizarea obiectivelor solicitate sau in antetul hartii cu banner personalizat.

Harti pentru exterior

Hartile de exterior sunt folosite de obicei pentru reclame outdoor, pentru afisaj stradal sau la intrarile/iesirile din localitati.  

Acestea se pot tipari in diverse dimensiuni pe materiale precum autocolant lucios sau mat sau pe banner, materiale care rezista la razele ultraviolete, conferind hartilor o rezistenta de lunga durata.

Personalizarea se poate face prin: insert promotional sau localizarea obiectivelor solicitate.

Calendare cu harti personalizate

Calendarele cu harti personalizate au dubla utilitate, datorita calendarului, dar si a hartii.

Pentru calendare personalizate, va punem la dispozitie hartile tuturor judetelor, oraselor, comunelor, harti cu Romania: Rutiera, Administrativa, Fizico-Geografica, Turistica, Coduri Postale, Interbelica (1938), harti cu Europa, harti cu lumea.

Acestea au dimensiunea de 100 x 70 cm, sunt laminate cu folie subtire de protectie si, la cerere, pot fi dotate cu sipci din plastic sau din metal.

Personalizarea se face sub forma de banner in partea superioara a calendarului.

Mape de birou

Mapele de birou personalizate ofera utilitate si in acelasi timp o imagine mai placuta biroului. Sunt eficiente si foarte usor de utilizat fiind amplasate chiar pe birou. Va oferim o gama larga de mape de birou care contine peste 12 modele diferite.  

Dimensiunea totala a mapei de birou este de 65 x 49 cm, iar a antetului personalizat poate fi  63 x 4 cm sau de 10 x 47 cm, in functie de modelul mapei de birou.

Acestea sunt laminate cu o folie groasa, astfel devenind foarte rezistente la o uzura indelungata. Pot fi notate cu markere lavabile.

Harti tematice

La aceasta categorie, putem adapta orice tip de harta, pe nevoile solicitate de fiecare client in parte. Dintre hartile tematice putem enumera harta zonelor viticole, harta retelelor de gazeificare, harti ale retelelor de transport in comun, etc. 

Sunt disponibile in mai multe variante si dimensiuni. Hartile pot fi de perete, cu diverse accesorii: sipci de metal, sipci de plastic, folie de protectie sau harti in format pliabil.

In functie de modelul comandat, hartile pot fi personalizate prin localizarea obiectivelor direct in harta, prin inserarea unui box publicitar, care sa contina datele de contact ale clientului (imagini, texte, sigla, etc.). Se mai pot personaliza in antet, in functie de spatiul disponibil.