Despre noi

 

 

Stimate client virtual,

Iti multumim ca ai accesat site-ul Aquaris. 
Esti aici deoarece ai folosit in cautarile tale unul din cuvintele cheie ce definesc produsele promotionale si serviciile publicitare pe care noi le oferim. Am ales cuvintele potrivite pentru ca tu sa gasesti un sprijin util si imediat pentru planurile tale de promovare. Pentru a fi mai atractivi si mai relevanti am facut modificari in continutul site-ului, l-am dotat cu noi mijloace de comunicare interactive si l-am conceput in asa incat sa poti gasi cat mai usor produsele de care ai nevoie.

 

Cine suntem?

Aquaris - firma de Advertising din Bucuresti - specializata in servicii de creatie, comunicare prin produse de imagine si productie publicitara.
Consilierul si partenerul tau de incredere.

 

Ce iti oferim?

Servicii publicitare si produse promotionale de calitate.
La preturi de bun simt.

Aquaris ofera consultanta privind selectia de materiale publicitare si produse promotionale, de reprezentare si protocol, in functie de publicul tinta, de specificul si personalitatea campaniei si de bugetul alocat. Te putem consilia oricand in materie de suporturi publicitare (cartoane si hartii dublu cretate, cartoane speciale: Fedrigoni, Conqueror, Koehler, Cordenons, texturi, gramaje, dimensiuni), procedee de editare, imprimare si personalizare (culori Pantone, CMYK). Noi suntem aici pentru tine sa iti oferim cele mai bune servicii facute pe piata.Te vom ajuta oricand cu un sfat bun pentru ca tu sa ai succesul pe care il meriti.

 

Misiunea Aquaris

Sa creem pentru tine avantaje de piata in competitia cu produsele de imagine ale concurentei.
Sa te ajutam sa-ti cresti afacerea, sa-ti eficientizezi activitatea, sa-ti atragi cat mai multi clienti loiali si multumiti.
In fine, sa fii recunoscut pe piata ca o firma de prestigiu.

 


Identitatea Aquaris

Aquaris este recunoscuta pe piata ca una dintre cele mai bune companii specializate in servicii de: comunicare prin produse de imagine (materiale publicitare si obiecte publicitare), solutii creative de advertising, materiale promotionale & cadouri de reprezentare si protocol (business gifts).

Ceea ce ne face pe noi diferiti este modelul dinamic prin care ne concentram pe gasirea unor solutii creative de advertising, promovarea calitatii produselor publicitare si promotionale, gestionarea optima a executiei si a serviciilor conexe.

Din 1997 si pana in prezent, ne-am consacrat cu pasiune si dedicatie realizarii unor proiecte publicitare reprezentative pentru pozitionarea pe piata a clientilor nostri.

Prin demersurile noastre consecvente de a pune pe primul plan interesele clientului, am raspuns intotdeauna provocarilor, solutionand problemele si rezolvand cu promptitudine cele mai exigente cereri.

Am dovedit ca produsele cele mai bune nu sunt neaparat si cele mai scumpe, iar calitatea poate fi obtinuta atunci cand ai langa tine o echipa calificata, serioasa si pasionata de ceea ce face.

 


Echipa Aquaris

Inseamna in primul rand profesionalism.

Aquaris este o echipa cu experienta, competenta si cu o excelenta cunoastere a materialelor si tehnicilor de realizare a produselor si suporturilor de advertising.


Inseamna in al doilea rand responsabilitate.

Fiecare dintre noi isi investeste cunostintele, aptitudinile, dedicatia in munca de zi cu zi, aducandu-si aportul la reusita proiectelor.

Designerul, directorul, asistentul de productie, client-service-ul ...cu totii va vor tine la curent cu evolutia lucrarii, preluand toate informatiile si consiliindu-va in legatura cu sugestiile pe care le propuneti.

Solutiile de advertising propuse de Aquaris clientilor sai constituie un portofoliu de realizari care ne defineste, ne recomanda si de care suntem exterm de mandri.


Pentru ca Aquaris isi masoara succesul cu succesul clientilor sai.

Contactati-ne la nr. de tel: 0722.40.88.64 sau trimiteti un e-mail la marketing@aquaris.ro pentru a primi o oferta personalizata.