CD-uri si DVD-uri

 

Va putem la dispozitie o gama larga de medii optice personalizate incepand cu clasicele CD-uri si DVD-uri, imprimate la calitate fotografica, pana la cartile de vizita electronice Business CardMini CDShape CDAromatic CD.

CD-urile se pot impacheta in diverse ambalaje, de la banalul plic de hartie pana la cele mai sofisticate pachete. Ambalajele CD-urilor si DVD-urilor pot fi personalizate pentru a mari impactul vizual pe care prezentarile si proiectele dumneavoastra il au asupra clientilor sau partenerilor.

La fel de popular, Mini CD-ul este mai usor de transportat, fiind foarte des folosit drept carte de vizita si nu numai, cu suficienta memorie (80 MB) pentru o prezentare ampla sau diverse alte necesitati. Mini CD-ul poate fi personalizat la fel de usor ca orice alt CD. Carcasele pot fi personalizate cu printuri de hartie, conform cerintelor dvs.

Business Card-ul este o modalitate excelenta pentru promovare, in afara de textul clasic poate sa cuprinda orice informatie digitala pana la o capacitate de 50 Mb

Cand esti intr-adevar special si vrei sa si arati asta, faci Shape CD-uri. Aceste CD/DVD-uri sunt maximul de personalizare pe care il puteti obtine. Fie ca este sigla firmei dvs. sau orice alta forma noi va putem satisface aceasta dorinta.